Duurzaamheidsmarkt op 6 november in St. Jan

Aanstaande zaterdag van 10 tot 16 uur ben je welkom in de St. Jan van Gouda. Daar vind je tips hoe je aan de slag kunt met het vergroenen van je tuin en ook met je plannen om in je huis en met je buurt van het aardgas af te gaan. Speciaal welkom wordt u geheten door de tuinambassadeurs en de werkgroep Energie uit Achterwillens. Ook voor de kinderen zijn er allerlei activiteiten. Onder deze link vind je uitgebreide informatie.

Samen Gouda vergroenen

In de stand van de Goudse tuinambassadeurs kan je terecht voor tuinadvies en voorlichtingsmateriaal (o.a. hoe vergroen je je tuin): tegen een kleine vergoeding kun je biologische bloembollen krijgen. Als je de bollen nu plant zijn de wilde bijen daar in het voorjaar blij mee. De bijen zullen de bloemen veelvuldig komen bezoeken in je tuin of op je balkon.
Tot zaterdag in onze stand.

 

Welke stappen zet ik naar aardgasvrij?

Met leden van de werkgroep Energie uit Achterwillens kun je in gesprek over de energietransitie. Welke stap zet ik eerst? Hoe pak ik dat aan? Wat gaan we in de wijk samen doen? In het koor van de St. Jan herken je deze werkgroepleden aan hun shirt met de afbeelding hiernaast en de banner.

 

 

Plaats een reactie