Help de wilde bij en biodiversiteit in Gouda

Ook geïnteresseerd in wilde bijen in eigen tuin of omgeving en in hoe je kan helpen om de biodiversiteit in en rondom Gouda te verbeteren?
Doe dan mee op woensdagavond 7 juli 20.00 tot 21.00 uur met de zoombijeenkomst BIJEN. Aanmelden kan via e-mail bij de KNNV.

Bijen zijn heel belangrijke insecten, als bestuiver onmisbaar voor de biodiversiteit van de natuur. Het gaat niet zo goed met hen en daarom moeten we ze helpen. Maar hoe help je ze echt goed?
Wellicht deed u mee aan de nationale bijenteldagen en hebt u zelfs een bijenhotel in uw tuin. Misschien heeft u bij onze Goudse Tuinambassadeurs een zakje bloemenzaad opgehaald en vervolgens gezaaid. Is dat voldoende? Wilt u meer tips? Wilt u meer soorten leren kennen? Wilt u meer doen voor de bijen en de biodiversiteit in uw omgeving? Vast wel. Gouda is niet voor niets een ‘bijvriendelijke’ gemeente!

Natuurvereniging Gouda (KNNV) organiseert woensdagavond 7 juli van 20-21 uur een zoombijeenkomst voor een ieder die bijen een warm hart toedraagt.  Geef je op via secretaris@gouda.knnv.nl en u ontvangt uiterlijk 6 juli de link naar deze zoombijenkomst. Tot dan.

Plaats een reactie