Kernteam Netwerk Achterwillens vernieuwt!

Op 25 maart 2020 was de jaarvergadering Vereniging Netwerk Achterwillens (via Internet). Na een voor-raadpleging van de leden, zijn de nieuwe kernteamleden benoemd (twee bewoners waren al kernteamlid, twee zijn er vertrokken en vier nieuwe leden hebben zich na de wijkkrant van februari gemeld). Het nieuwe kernteam bespreekt de komende tijd met elkaar hoe zij het Netwerk Achterwillens gaan vormgeven. De kernteamleden laten zich in dit artikel zien; door op hun naam te klikken krijg je te zien hoe ze zich voorstellen. Heb je vragen? Stel ze dan via info@achterwillens.eu.

Adriaan Jansen (Middenwillens), voorzitter a.i.

Petra de Wit, secretaris a.i. (Achterwillenseweg)

Frans Lansbergen (penningmeester), Slagenbuurt

 

Vince Douwes
Linde Kuipers (oud-Achterwillens)
Rachid Tighadouini (Slagenbuurt)

Het nieuwe kernteam nam via Internet en met een doos voor zijn voordeur, ook afscheid van de voorzitter die ruim 6,5 jaar in het kernteam actief is geweest. Gerard Voskuilen toonde zich  zeer vereerd met een speciale editie van de wijkkrant Achterwillens (deze keer in enkelvoud in plaats van in 2.500-voud). Deze speciale editie stond vol met afscheidswoorden van diverse bewoners die in verschillende mate van plezier en waardering met hem hadden samengewerkt.

5 gedachten over “Kernteam Netwerk Achterwillens vernieuwt!”

 1. Beste Kernteamleden,
  Hier werd ik helemaal blij van. Zes mooie mensen die met nieuw elan eraan beginnen. Ik blijf jullie volgen en blijf bezorger van de wijkkrant.
  Twee duimen omhoog voor jullie!

  Beantwoorden
 2. Was bang dat er met het wegvallen van de grote roerganger Gerard, een probleem zou ontstaan met het Kernteam, maar gelukkig hebben zich zoveel nieuwe leden aangemeld, dat dit niet is gebeurd! Veel succes allemaal!! Voor het bezorgen van de wijkkrant blijf ook ik beschikbaar.

  Beantwoorden
 3. Hoi , nieuwe leden van het kernteam .
  proficiat met dit voltallige en verjongd bestuur!
  We hopen op een mooie samenwerking in toekomst ( post corona tijdperk)en willen graag in mei /juni met jullie persoonlijk kennismaken .
  Hartelijke groet : Claire ( namens bestuur Vrienden GHout> )
  PS lustrumviering van 14 juni is naar 2021 verplaatst!

  Beantwoorden

Plaats een reactie