1 gedachte over “En wéér een autobrand”

 1. Blijkt de Leenmanslag te zijn:

  Getuigen gezocht: Voertuig in de brand Leenmanslag te Gouda

  Geachte deelnemer,

  Op zaterdag 6 februari om 23:30 uur werd de politie verzocht te gaan naar de van Leenmanslag ter hoogte van huisnummer 73 in Gouda vanwege een buitenbrand. Daar aangekomen bleek er een grijze Audi, kenteken beginnend met ZB49 in de brand te staan en ook een Renault Trafic, kenteken beginnend met V304 die naast de grijze Audi geparkeerd stond raakte hierdoor beschadigd. De brand is vermoedelijk door brandstichting ontstaan.

  Heeft u of één van uw huisgenoten:

  Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement?Een onbekend voertuig (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?Informatie/gegevens van andere getuigen die iets hebben gezien/gehoord?Camerabeelden, foto’s en/of andere informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

  Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit delict, neemt u dan direct contact op met de politie via de “Reageren”-knop. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

  Met vriendelijke groet,

  Burgernet Politieteam Gouda
  Telefoon: 0900-8844

  Beantwoorden

Plaats een reactie